Post by withzazysorsang on Mar 8, 2022 17:42:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Cases ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Cases IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Homicide Squad: New York Cases 2022 version ▞▞▞
Hea mäng kaasahaarava süžeega. Ainus, millest ma ei hooli, on järelhäälestused. Turino kõlab robotlikult karmi politseiniku asemel, nagu ta peaks olema. Tema partneril on aktsent, mis ei sobi ka tema kuvandiga.
Mäng on korduv. Ei mingit vihjete varjamist ega mõrva kiiremat lahendamise viisi.
Tasemed muutuvad mängides raskemaks
Head otsingud. Võib-olla lihtsalt liiga palju dialoogi. Ostu eridialoogiboksid ilmuvad liiga sageli just siis, kui hakkan otsingul klõpsama. Väga tüütu. Mulle meeldiks palju rohkem reklaame näha, kui mulle pidevalt meelde tuletada, et ma peaksin midagi ostma, et saaksin lõpuks raske taseme läbida. Erisündmused muutuvad nii raskeks, et ma lõpetasin mängimise. desinstallin. Graafika on siiski suurepärane.
Seni on kõik hästi, kaebusi pole veel Värskendus: mulle meeldib mäng väga. Ainus asi, mis mind 5 tärni hinnangust ei lase, on energiabatoon. Need panevad mind alati tundma piiratusena, kui kaugele saan iga kord mängides edasi liikuda.
See tekitab sõltuvust ja ma nautisin seda mängu. Kuigi mõned vihjed on mõnevõrra puudu. Kuid ausalt öeldes on see lõbus mängida.
Ma mängisin arvutist ja mobiilist ning nüüd ei lase see mul mobiiltelefonist anda mulle hüpikakna, mis ütleb, et uus värskendus on tuvastanud... mis jama ma nii hull olen. Parandage see.
Hakkasin just mängima ja siiani on see lõbus. Kui olen mõnda aega mänginud, teen oma ülevaate uuesti.
Mõned funktsioonid ei tööta ja ajavad mängu kokku. Probleemidest ei saa teatada, kuna sõprade ekraan põhjustab kokkujooksmisi ega lase mul avaneda.
Sellel on potentsiaali, kuid see ei ulatu selleni. Tore, et on võimalik valida mängu ja otsimise ja leidmise vahel. Loo aspekt on hea ja halb. Tõmmab mõnes kohas liiga palju ja muutub igavaks.
Millal ilmuvad uued kuritegevuse stseenid, sest samade stseenide uuesti mängimine muutub väga igavaks, lisaks on nende mängimiseks vajalik energia meeletu ja just need annavad iga kuu välja antud stseenide mängimiseks rohkem medaleid. Lootsin tõesti, et selle värskendamine annab uusi kuritegevuse stseene
Homicide Squad: New York Cases Eventyr qzxq
Igav mäng. Ikka ja samad stseenid. Käsib sul midagi teha ja siis sa ei saa seda teha. Vajate komplekteerijaid, ostes või mängust üles leides, kuid te ei näita teile, kuidas nad välja näevad. Desinstallitud
Olen väsinud mängust lahkumisest, kui just väljakutse täitsin, ja see röövib minult auhinnad. Kui seda juhtub veel liiga palju kordi, desinstallin!
Mäng alles algas ja siiani on kõik hästi. Värskendatakse uuesti, kui olen seda kauem mänginud.
👍
See on väga huvitav mäng .. paneb teie mõtlemispiiri pähe
See on olnud ja on minu lemmikmäng.🎮 Aga viimastel kuudel on mul mänguga probleeme olnud🕹. Olen keset stseeni ja @ times oli kasutanud erifunktsioone, nagu lisamänguabi, mille olin ostnud pärast ehtsate $$ 💵 kasutamist teemantide💎 või müntide💰 ostmiseks ning mäng hangub ja läheb minu avakuvale minu telefon 📱 ja kui ma oma mängu tagasi lähen, olen kaotanud nii selle, mida kasutasin, kui ka stseeni, milles viibisin. See peatus 2 päevaks ja on tagasi teinud oma tõrkeid. Pls abi!
Mulle meeldib see mäng väga, aga mulle meeldiks, kui selles oleks reeglite ja sammude suuna parem selgitus. Tundub, et need vilguvad väga kiiresti mängunäpunäiteid ja siis pole neid enam.
Olen väga häiritud, sest see mäng ei ühendu nii nagu mul oli Sherlock Holmesi mänguga, ma tahan seda mängu mängida Mõrvarühm, palun uurige seda tänu
Asjad on peaaegu nähtamatud ja neid pole võimalik leida.
Mul on tore.Nautin seda.Otsusvõimalused on pettumust valmistavad. Kõigil pole lisaraha, aga mulle väga meeldib see mäng. Aitäh
See hoiab teid objektide otsimisega hõivatud, see on kindel!! Olin üllatunud, kui sõltuvust tekitav see mäng on..... lihtsalt soovin, et mul energia ja mündid otsa ei saaks. Ma tean, et saan neid osta, kuid need on liiga palju muid mänge, mida saaksin mängida ja mis ei nõua ostmist ..... lihtsalt ütlen ..... Nii vaatan, vabandust. Aga ma mängin seda mängu ikka iga päev!!
Armasta tegelasi, eriti Shengi (lugege oma Facebooki, PALUN ära tapa teda!) juhtumid on väga huvitavad. Muusika on siiski omamoodi tüütu, kuid vaigistan muusika kõigis mängudes, et saaksin igal juhul paremini keskenduda. Aga kui ma muusika välja lülitasin, kadusid ka tegelase hääled, miks?.
Ma ei saa anda endale nime ega parooli ega sisestada oma e-posti ega midagi! See on ERITI FRUSTRATUV. See mäng on aga väga tõhus ostupakkumiste tegemisel, nagu näiteks power ups, teemandid või lisamärgid või .....näete, kuhu see läheb...kui ma ei saa isegi oma NIMI sisestada!!! !!!!
Varem oli lõbus mäng. Mäng jookseb avamisel katkematult kokku. Kui probleem jätkub, kustutan. Pole põhjust võtta ruumi mänguga, mida ma mängida ei saa.
Seni lahe lugu. Võib olla veidi keeruline, kuid mitte liiga halb. Oleks ideaalne, kui see poleks ajastatud mäng ainult kuni 6. tasemeni, seda näeme
Värskendamiseks või uute juhtumite käivitamiseks tuleb hankida WiFi
Mulle meeldib see mäng, sest mul on võimalus kasutada mängu Match 3 kuritegevuse lahendamiseks või peidetud objektide leidmiseks. Lisaks meeldib mulle graafika!
Vaieldamatult üks igavamaid mänge, mida mängisin. Kuulutus pani mind uskuma, et mängin põgenemismängu. Aga ei, see mäng paneb sind ikka ja jälle samu esemeid leidma. Esiteks nende nimede, seejärel välimuse põhjal. Olge oma reklaamides aus
Väga lõbus, kuid see muutub mõne teise G5 mänguga võrreldes kiiresti raskeks. Mul pole selle vastu midagi, aga abiliste ostmine on teiste mängudega võrreldes kallis. Kui ma võrdlen mänge, on mõrvade meeskond keerulisem, mis muudab selle huvitavamaks ja lõbusamaks. Aitäh kõigile järjekordse suurepärase mängu eest!!
Hea mäng, piisavalt võimalusi kaasa liikumiseks. Suurepärane viis lõõgastumiseks.
Mänginud mõnda aega. Oli äge. Viimase kolme nädala jooksul ei lase see mind mängu, sest tahab värskendada. Kuid kui valin selle värskendamiseks, pole värskendust saadaval. Ei saa enam mängu siseneda.
Angry Birds Match 3 თავსატეხი xkwu
Arvasin, et see oleks suurepärane mäng, mida mängida, kuni ma sellesse senini jõudsin ja leidsin, et kuhugi jõudmiseks peate kasutama pärisraha. Raiskasin oma aega siin ja veel mõne teie programmiga, mille ma nüüd kustutan.
Siiani tõesti naudin seda mängu. Ootan huviga, milliseid sarnaseid mänge seal veel leidub. Läbivaadatud ülevaade – saate "kuivatatud purskkaevu" ja "lillepoe" stseenidest pidevalt välja visata, kaotades seega energia ja võimaluse juhtum lõpetada... uh! Parandage see tõrge ja tärnide reiting läheb tagasi 5-ni. Viimane muudetud ülevaade – mäng meeldis väga, kuid see eemaldati eelnevalt mainitud probleemide tõttu. Jätan 3 tärni, sest see oli lõbus, kuni see kestis. Suudab lõpetada ainult ühe juhtumi :-(
Mitte väga halb. Hea, et reklaame pole. Mäng on siiski veidi korduv. Tunni aja pärast hakkas igav
Soovin, et energia hankimine poleks nii raske
Hea mäng, kuid see on enamasti lihtsalt otsimine ja leidmine, ma tahtsin mängu, kus saaksin teha tööd, nagu DNA ja sõrmejälgede kontrollimine ja kõik muu. Aga andke sellele võimalus, sest mul oli see vaid lühikest aega. Ma jätkan, vaadake, kas see muutub
Pole nii lõbus mängida
Minu mäng ei laadita ja see on seda teinud alates tänasest pärastlõunast 😒 Mis täna toimub?? Palun aidake selle probleemiga, sest mulle väga meeldib see mäng ja ma ei tahaks selle desinstallida, kuna olen sellega siiani hakkama saanud, tänan juba ette 👍
Mulle meeldib mäng väga. Lihtsalt mulle tundub, et juhtumi lahendamine võtab liiga kaua aega. Olen lahendanud ainult 1 ja sellest ajast saadik olen mõne kallal töötanud. Kuid otsingud on endiselt lõbusad.
Homicide Squad: New York Cases Dobrodružné pixk
Suurepärane mäng, kui see ei jookse kokku. Mäng viskab mind pidevalt välja ja kaotab energiat ja erilisi märke. Armastan seda mängu, välja arvatud see probleem. Oleks tore, kui seda viga saaks uurida ja lahendada.
See on masendav, kui videod pole saadaval, kuna ei saa kristalle teenida.Mul pole muid viise nende hankimiseks, välja arvatud juhul, kui taseme tõus ja mäng üritab sind sundida kristalle ja muid asju ostma. Väga ärritav! Ma ei osta/saa asju osta ja see hoiab mind tagasi. Olen ka veendunud, et mõnikord pole esemeid, mida leida, mida ilmselgelt ei saa tõestada, kuna neid ei paljastata mängu lõpus üks peidetud objektide mängudest.
Oleks 5 tärni, kuid iga kord, kui ma üritust mängin, sulgub see jõuga ja ma kaotan energiat, kuigi ma ei jõudnud mängida. palun paranda!!! *Uuendus - isegi pärast uut värskendust suletakse mäng endiselt jõuga!!! Väga pettunud võimsuse kadumise tõttu, kuna olen nende jaoks raha kulutanud!!! Nüüd pole see ainult sündmus... See suletakse juhuslikult olenemata sellest, millist stseeni ma otsin! CS keeldub mulle igasugust krediiti andmast.. Ei taha raha tagasi saada... Lihtsalt minu teemante, mida ma võimsuste jaoks kasutasin, ei saanud ma kasutada!
Siiani on see mäng väga lõbus. Armastan seda.
Esimene juhtum oli nii lõbus. Sellest on möödunud tervelt 24 tundi ja mäng ütleb pidevalt, et ei saa serveri vea tõttu teist juhtumit alla laadida. Palun parandage see.
Homicide Squad: New York Cases Авантуристичке gyoj
Olen seda mängu mõnda aega mänginud, kuid olen nüüdseks juba mõnda aega ühel tasemel kinni jäänud ja mäng ei luba mul enam edasi minna. Proovisin isegi mängu kustutada ja uuesti laadida ning see on ikka tasemel kinni. Naudin selle mängu mängimist, meeldiks, kui probleem saaks lahendatud
millegipärast ei pääse ma riietusruumi ega ennustamisruumi, see võtab lihtsalt energiat ja sulgeb rakenduse ja ma ei saa jätkata mängimist ilma nendesse kahesse ruumi sisenemata, kuna järgmise korpuse avamiseks vajalikud esemed on seal ja tundub, et ma ei jõua kätte keegi võib selle parandada või ma oleksin sellele mängule 5 tärni andnud
Ma armastan seda mängu, seda on olnud väga huvitav mängida, esimese juhtumi lahendamisel ei olnud probleeme, kuid nüüd ei luba see mul järgmise juurde liikuda, mis on jama.