(Android/iOS) Logic puzzles, brain teasers cheat code απεριόριστους κρυστάλλους
Mar 8, 2022 17:39:17 GMT
Post by withzazysorsang on Mar 8, 2022 17:39:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Logic puzzles, brain teasers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Logic puzzles, brain teasers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Logic puzzles, brain teasers 2022 version ▞▞▞
Τόσο εύκολο να γίνει
Logic puzzles, brain teasers معمایی gbbd
Παίζω το genius mode από την αρχή και παρόλο που αυτά τα παζλ είναι κάπως σκληρά, ανυπομονώ να γίνουν πιο δύσκολα!! Αυτό το παιχνίδι σίγουρα προκαλεί τους μυς της σκέψης σας, αλλά ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα τρίτο επίπεδο - ένα επίπεδο Αϊνστάιν όπου οι γρίφοι χρειάζονται περισσότερες από 3 προσπάθειες και έχουν αυτό το επίπεδο να έχουν κάποια μορφή ζωών (προσπαθειών) πριν χρειαστείτε ένα διάλειμμα!
Δοκιμάζει την υπομονή στα ανώτερα επίπεδα ανακτώντας τη συγκέντρωση. Εξαιρετικά διασκεδαστικές προκλήσεις. Περιστασιακή εύκολη λύση για να δώσετε στον παίκτη ένα διάλειμμα! Το λάτρεψα.
Love love αγαπώ αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά ενεργοποιεί τον εγκέφαλό σας και αισθάνεστε υπέροχα όταν το έχετε λύσει. Πολύ δύσκολο για το ιδιοφυές σκηνικό, αλλά μου αρέσει μια πρόκληση.
Αυτό το παιχνίδι πραγματικά σας προσφέρει λίγη πνευματική προπόνηση, αλλά έχει επίσης μια σχεδόν διαλογιστική ποιότητα. Τείνω να κάνω σίγαση πολλών παιχνιδιών που παίζω, αλλά όχι αυτό, ο ήχος είναι πραγματικά χαλαρωτικός, σίγουρα θα συνιστούσα να το δοκιμάσετε.
Patternz - jogos de lógica, mentais e raciocínio Quebra-cabeça ibf
Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι πολύ απλοί, αλλά τα ίδια τα παζλ είναι διασκεδαστικά. Μια έξυπνη ιδέα!
Σούπερ εθιστικό και διαισθητικό. Παίξτε κυριολεκτικά για ώρες χωρίς να το καταλάβετε.
Καταπληκτικό παιχνίδι. Καλά γραφικά, smoot και σας δίνει κάτι να σκεφτείτε
Ιδανικό παιχνίδι αν θέλετε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε
Αυτό είναι ένα υπέροχο τρέιλερ εγκεφάλου! Οι διαφημίσεις είναι πολύ χαλαρές, ελάχιστες. Σας ευχαριστούμε για ένα ποιοτικό παιχνίδι που μπορώ πραγματικά να αφιερώσω περισσότερο χρόνο παίζοντας παρά παρακολουθώντας διαφημίσεις. Όσο πιο μακριά πας, τόσο πιο διασκεδαστικό είναι αυτό το παιχνίδι.
Συναρπαστικά παζλ που είναι εφικτά αλλά ολοένα και πιο απαιτητικά, ώστε να μην τα βαριέμαι.
Εύκολο στη χρήση αλλά μπορεί να είναι πολύ προκλητικό. Διαφορετικό από τα περισσότερα παιχνίδια.
Μου πήρε ένα δευτερόλεπτο να το καταλάβω και μετά εθίστηκα! Έψαχνα για κάτι που θα με βοηθούσε να κρατήσω τον εγκέφαλό μου ευκρινή και ταιριάζει!
Πιο διασκεδαστικό από όσο φαντάζεστε. Οι περιορισμένες κινήσεις σε λειτουργία ιδιοφυΐας μπορεί να είναι αρκετά προκλητικές.
Πραγματικά ηλίθιο
Η μουσική ηρεμεί ενώ ο εγκέφαλός σας προκαλείται χωρίς να δημιουργεί δημιουργική καταστροφή. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι 🥰
Λατρεύω τη λειτουργία Genius. Άλλα παιχνίδια που παίζω περιλαμβάνουν το Kami, το Set και το monument Valley. Αυτό το παιχνίδι είναι προκλητικό και έχει απαλά θέματα και παλέτες χρωμάτων.
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορεί να αισθάνεται λίγο επαναλαμβανόμενο, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά εθιστικό.
OMG τόσο ανόητο, δεν αξίζει καν τον κόπο
Δεν το άντεξε
Μόλις καταλάβετε τι χρειάζεται να κάνετε, φύγετε. Μερικά επίπεδα εύκολα, μερικά είναι πολύ προκλητικά 😃
Όχι το στυλ ή την ταχύτητά μου
Θεωρώ ότι αυτή η εφαρμογή σε χαλαρή λειτουργία είναι πολύ χαλαρωτική. Η μουσική είναι χαλαρωτική και τα παζλ σε κάνουν να σκεφτείς πραγματικά. Το απολαμβάνω πολύ. Είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ανακουφιστικό από το άγχος. Νομίζω ότι όλοι θα το ευχαριστηθούν πολύ.
Gun Trigger Zombie Екшън bcr
Πολύ διασκεδαστικό, πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι. Είναι όμορφα φτιαγμένο. Η μουσική είναι υπέροχη. Το gameplay είναι προκλητικό αλλά όχι απογοητευτικό. Ένα από τα ωραιότερα και πιο ικανοποιητικά παιχνίδια που έχω παίξει εδώ και καιρό. Συνιστάται!
Ένα διασκεδαστικό χαλαρωτικό παιχνίδι που έχει προκλητικές και αρχάριες λειτουργίες.
Logic puzzles, brain teasers እንቆቅልሽ ufj
Το ποντίκι Genius είναι το τέλειο επίπεδο πρόκλησης
Η επίλυση γρίφων μπορεί να ηρεμήσει...! Θυμάμαι ότι δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο στόχος, φαινομενικά άγγιζα τυχαία πράγματα και λύνοντας αναπάντεχα προβλήματα. Μόνο τα γραφικά και η απαλή μουσική ήταν αρκετά για να μείνω. Κατάλαβα πώς λειτουργεί τελικά το παιχνίδι... *Σχεδόν* μετανιώνω που το έκανα, καθώς αφαίρεσε μια ορισμένη μυστηριώδη ποιότητα που ήταν αρκετά γοητευτική ;-) Ακόμα μια υπέροχη δημιουργία για την οποία είμαι ευγνώμων! Συγχαρητήρια στους δημιουργούς
Πάρα πολύ εύκολο, επαναλαμβανόμενο και το ADS δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει τόσες πολλές 5⭐ κριτικές, κάτι που πιστεύω ότι είναι απίστευτο
Το χειρότερο 3 δευτερόλεπτα της ζωής μου. Πρόγραμμα απεγκατάστασης. Βαρετό
Σούπερ διασκεδαστικό! Κάντε τις διαφημίσεις σιωπηλές όταν το παιχνίδι είναι αθόρυβο, ώστε να μην ξυπνήσει τους μικρούς μεσημεριανούς ύπνους.
Μου άρεσε πολύ η λειτουργία Relax, αλλά δεν είχα αρκετή υπομονή για τη λειτουργία Genius.
Το αγαπώ. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας!
Δυσνόητο