Post by withzazysorsang on Mar 8, 2022 17:27:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Poker Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Poker Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Poker Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Negaliu prisijungti ir neleidžia man pradėti žaidimo
Labai rekomenduoju šį naują žaidimą. Paprasta, bet sukelianti priklausomybę
gražus žaidimas iki šiol, man patiko žaidimas už tai, kad sugaišiau savo laiką, o man, kaip pirmą kartą žaidžiančiam tokio žanro žaidimus, jis tikrai žavus, ir aš esu priklausomas nuo šios naujos žaidimo koncepcijos.
myliu šį žaidimą dabar. unikalus td požiūris, išsaugant pažįstamą ir linksmą mechaniką iš kitų pavadinimų.
puikus žaidimas kol kas!
Žaidimai su šiuo kvailu ribotu (šiuo atveju 4) laiko tarpsniu ir nuo 3 valandų iki 1 dienos yra baisūs.
Negaliu pradėti žaidimo, nes turiu įdiegtą Lucky Patcher.
Pirmas
Žaidžiant jau daugiau nei 24 valandas, turiu pasakyti, kad žaidimas yra gana teisėtas, skelbimai nėra priverstinai ir prekių centras. viskas gerai padaryta
labai geras atsitiktinės bokšto gynybos posūkis
Jame yra siaubinga „krūtinės lizdų“ sistema, todėl, skirtingai nei „Random Dice“, jūsų atlygis už žaidimą yra griežtai nustatytas ir ribotas. Šiukšliadėžė
Kol kas viskas gerai
Buvo smagu ir įdomu, kol jie sumažino pelną iš pvp 8 kartus.Anksčiau buvo galima žaisti už 12 000 monetų, o dabar ji sumažėjo iki 1 500 (jei laimite). Atnaujinimo kaina yra 50 000 už vieną kortelę ir netrukus bus 100 000. Rungtynės trunka 15 minučių. Tai absurdiška žaidimo laiko trukmė ir tik tuo atveju, jei galite laimėti visas PVP rungtynes.
žaidimas kitoks ir įdomus
f2p draugiškas
puikus zaidimas! greitas tempas
gana triukšminga
Užšąla kas kelias minutes, todėl uždarau programą ir vėl atsidarau, nesvarbu, kokią veiklą užsiimu. Šiek tiek liūdna, nes žaidimas atrodo tikrai įdomus, jei galėčiau žaisti.
Geras žaidimas
Rungtynės nesuderinamos
Pavargę nuo žaidimų, kuriems reikia per daug prieigos prie asmeninės informacijos. Dar blogiau, kai jie slepia jį galinėje dalyje, o prisijungdami turite jį pateikti. Jei ketinate tai padaryti, bent jau būkite sąžiningi ir nurodykite tai programos leidimuose.
Naujas šio tipo žaidimo posūkis. 👍🏽👍🏽
gana smagu, man smagu
Daugiau įgūdžių
Geras žaidimas
Žmonės ant šio MIEGO. Strategijos ir laisvės kiekis šiame žaidime yra neįtikėtinas. Nuo vieno bokšto už kostiumą apribojimo iki skaičiaus ARBA kostiumų susiliejimo, sinergijos, žaidimo saugyklos, pakeitimo sistemos, traukimo lygio mechaniko, pajamų lygio, lyderio įgūdžių, rankų sistemos padidinimo, kūrybiškumo. pačių kortelių, juokdarių, kiekvienas režimas, KOLME yra daugiau f2p nei kiti... pasakykite man, kad nekenčiu mąstyti, nepasakydamas, ar nekenčiate šio žaidimo.
Nuostabus žaidimas. Bet renginio skrynios žiedas yra... meh.. atidarė daugybę jo, bet nė vienos legendos kortelės. Taigi įvykis vis tiek...
Solitaire TriPeaks: Grand Tour Kortos autc
Tai geriausias žaidimas mano gyvenime!!
Gerai
Viskas yra p2w gauti dupes legendines korteles.
Likutis = nėra
linksmas žaidimas
Nekantrauju pamatyti naujų žaidimo režimų ir mini žaidimų!!
Man labai patinka šis žaidimas!!! jos skiriasi nuo kitų gynybos sujungimo žaidimų.... kortų aspektas tikrai šaunus!!! Rekomenduoju išbandyti šį žaidimą!!!
unik & asik juga ini game... seru mainnya, bisa battle sama temen...
Žaidimai, kuriuose priešininkas pralaimi, bet aš esu tas, kuris nugalėtas taškų ekrane? Ar tai pokštas?
geras žaidimas.
Nuostabus žaidimas
Spėju, kad aš to nežaisiu, nes noriu apdoroti savo duomenis už ES ribų. Ne
puikiai
nuostabus žaidimas
Pašalinta per valandą. Žaidimas buvo įdomus, o grafika puiki. Tikrai nekenčiu mažų šriftų. Iš tikrųjų nereikia matyti priešininko veiksmų, kai užsiimi kortų sujungimu. Akys pavargo per kelias minutes po žaidimo. Be to, labai nekenčiu portreto režimo. Galbūt kraštovaizdžio režimu šriftas gali būti didesnis.
Nepraleidžiama pamoka? Pašalinta.
Eassssssssssy žaidimas
Gerai