Post by terpmicolabi on Feb 23, 2022 10:06:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe resurse ▞▞▞
▞▞▞ Stack 2022 version ▞▞▞
Ie de pula jocul nici o stea nu merita
Când joc acest joc online, nu va mai funcționa tot timpul, dar când sunt offline, este bine când ești online, ei fac ceva cu el
Eu joc doar acest joc. -Îmi place să aflu scorurile altora! Ultima actualizare a făcut-o grozavă. Nu animație liniștitoare și reclame pe ecran complet!
Distracție, dar reclamele sunt mult prea multe
Reclame chiar și în mijlocul unei runde
Am deblocat unu cu bani, acuma îl reinstalez că vr să fac o serie pe yt cu el :x
Foarte fain
Reclamele sunt atât de frecvente... Permiteți-mi să spun asta, veți petrece 90% din timp jucând „jocul săriți peste reclame”, mai degrabă decât jocul propriu-zis, care altfel ar fi foarte distractiv. După ce am încercat să joc asta timp de aproximativ 30 de minute, am decis să dezinstalez. Cumpăr jocuri care îmi plac, dar cantitatea de reclame de aici m-a făcut să-l transmit din ciudă.
în timp ce jocul este distractiv și captivant, adesea îngheață la mijlocul jocului, ceea ce face ca aplicația să se oprească automat, ceea ce, în consecință, mă face să-mi pierd scorul. Mecanica și grafica jocului sunt superbe, dar această problemă mă aduce să dau o recenzie de 3 stele. (Aș alege 3.5 dacă aș avea opțiunea)
Joc bun, multe reclame. Dezvoltator clasic lacom.
Apare un ecran bruiat si nu-mi apare jocul. Va rog remediati problema
acest joc este de fapt foarte tare la început. dar Dumnezeule, după 10 minute, raportul dintre reclamă și timpul de joc îl face să nu fie distractiv. Trebuie să îl șterg pe acesta, dar este o idee grozavă
Cand intru in el imi apare o imagine de joc stricat
A fost foarte distractiv până când au apărut reclame în mijlocul jocului...
......
Stack 아케이드 dhs
MARE dar super dificil, ar fi mai bine dacă ai avea provocări. 😁
Acest lucru este atât de simplu, dar atât de greu. Și este complet distractiv. Nu stiam la ce sa ma astept dar a fost depasit!
Joc distractiv, reclamele sunt incredibil de răspândite. Dezinstalare
Stack Arcade buu
Jocul este grozav, dar continuă să se prăbușească.
Cooking Sweet: Diseño del hogar, Juegos de chef Simulación fpd
nu imi place ca 1 e greu 2 mereu cad piesele si 3 nu e usor
Acest joc e super tare în privinta scopului sau
E fumix jocul .
acest joc are probleme și 2 🌟 este un mod glitch
Acum e în regulă
Urat
Nu cumpărați asta dacă doriți să vă relaxați. Acesta ar fi un joc uimitor, dar sincer... reclamele îl distrug. Durează o veșnicie pentru a sări peste (uneori nu poți) și e după fiecare. Singur. Încerca. Super enervant. Nu descărcați decât dacă vă place să vizionați o mulțime de reclame
Ar trebui sa dati mai mare scorul (banii)
Într-un joc de cronometrare, mișcarea blocului se bâlbâie. Făcând aproape imposibil să judeci momentul.
Dezvoltarea nivelurilor de concentrat....
Fain
Reclamele după fiecare încercare fac acest joc aproape de nejucat.
Este bun, dar poate adăugați diferite niveluri sau mai multe detalii
iubesc jocul foarte captivant și o mulțime de distracție relaxantă. Mi-aș dori să aveți câteva alegeri privind controlul vitezei
E plictiseală
misto
Stack Arkaadmängud qay
Super tare!
o altă idee bună pentru un joc ruinat de dezvoltatorii de aplicații lacomi care vor doar venituri. Nici măcar nu aveți șansa de a începe să vă bucurați de joc înainte de a fi forțat să vizionați reclame. evita.